Home oud

C&S Webdesign

Wij geven kleur aan uw website.

Online rum tastings en premium rum verkoper in Benelux.

Fysieke en mentale gezondheidscoach


Wat bieden we aan?

Webdesign
Webshop
Websiteonderhoud

Over ons

Robin
Cotman

De creatieveling en hoofd van het ontwerpgedeelte bij C&S Webdesign. Robin is het creatieve brein achter het design van onze websites. Daarnaast is hij student aan de universiteit van Aalborg te Denemarken waar hij zijn grootste passie opzocht, namelijk technologie en robots. Verder vult hij zijn vrije tijd in met tekenen en schilderen.

Glenn
Sarens

Het aanspreekpunt en hoofd van het administratief beheer bij C&S Webdesign.  Glenn zorgt steeds voor een vlotte communicatie met de klant. Daarnaast is hij ingenieursstudent aan de Universiteit van Gent. Naast voetbal ligt zijn passie in de computer- en multimediawereld en kan deze optimaal benutten bij het maken van websites.


Waarom voor ons kiezen?


C&S Webdesign is een hedendaagse startup door 2 studenten. Wij bieden kwaliteitsvolle websites aan tegen een betaalbare prijs. Daarnaast wordt er gestreefd om zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Dit wordt gerealiseerd door regelmatig contact te houden en zijn wij steeds aanspreekbaar. Daarenboven houden wij rekening met persoonlijke wensen en kan u zelf mee bepalen hoe uw website er moet uitzien. Indien u vragen of opmerkingen, of u een gezellige babbel wilt slaan 😉, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis consultatiegesprek.